Image

Το Όραμά μας

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ: Ακολουθούμε τις στρατηγικές μας προτεραιότητες για να πραγματοποιήσουμε τους οικονομικούς μας στόχους.
  2. ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ: Εφαρμόζουμε τις αξίες μας για να φτάσουμε στην κορυφή και να παραμείνουμε σε αυτή.
  3. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ Η ΒΙΩΣIΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Για ένα "Πράσινο" μέλλον.

Οι Αξίες μας

  1. Τοποθετούμε τον πελάτη στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητάς μας. Προβλέπουμε, ανταποκρινόμαστε και ικανοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών και των καταναλωτών μας, παρέχοντάς τους κορυφαία αξία, ποιότητα και τα πιο καινοτόμα προϊόντα. Έχουμε τους πελάτες μας στο υψηλότερο επίπεδο του ενδιαφέροντος και της εκτίμησής μας και τους τοποθετούμε στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Είναι ο μόνος τρόπος για να τους προσφέρουμε προστιθέμενη αξία. 
  2. Εκτιμούμε, θέτουμε προκλήσεις και επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας. Συμπεριφερόμαστε με αμοιβαίο σεβασμό και αξιοπρέπεια και αναπτύσσουμε τις ικανότητες μας. Περιμένουμε από τον καθένα να αναλαμβάνει προσωπική ευθύνη και να αποδίδει σε υψηλά επίπεδα. Βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον για την επιτυχία της εταιρίας μας. Κάνουν την καινοτομία πράξη, αναπτύσσουν επιτυχημένες στρατηγικές και δίνουν στην εταιρία μας τη μοναδική της ταυτότητα. 
  3. Επιδιώκουμε άριστη, βιώσιμη οικονομική επίδοση. Είμαστε μια εταιρία που δίνει ιδιαίτερη αξία στις επιδόσεις της και δεσμευόμαστε να αυξάνουμε την αξία της προκειμένου να προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδόσεις στους μετόχους μας. 
  4. Δεσμευόμαστε να πρωτοπορούμε στην αειφόρο ανάπτυξη. Παρέχουμε προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές. Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων μας, την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα της ζωής στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε.
  5. Χτίζουμε το μέλλον μας στα θεμέλια της οικογενειακής επιχείρησης. Εκτιμούμε την απρόσκοπτη συνέχεια του σκοπού και του οράματος μας, βασιζόμενοι στη μακρά και την ισχυρή προσήλωση, στις αξίες μας. Η αξία της «οικογένειας» μας κάνει μοναδικούς. Χτίζουμε το μέλλον μας σε γερά θεμέλια.
Image

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ

Πιο αναλυτικά, η δέσμευση της εταιρείας για ένα «πράσινο» μέλλον ξεκινά από το… νερό!

Προστασία Υδάτινων Πόρων

Το νερό αποτελεί πολύτιμο πόρο για την παρασκευή του ελαιολάδου. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να μειώσει τη χρήση νερού για το λόγο αυτό ο βιομηχανικός εξοπλισμός της είναι : Κλειστού κυκλώματος (Διαχωριστήρας) Λειτουργία  δύο φάσεων (decanter ) και με ανακύκλωση νερού, για το πλύσιμο ελαιοκάρπου (πλυντήριο), του οίκου GEA WESTFALIA. όπως και να διασφαλίσει ότι το νερό που επιστρέφει στο οικοσύστημα μετά τη χρήση του στις εγκαταστάσεις της είναι καθαρό. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιεί επίσης δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σωστή κατανάλωση του νερού στους εργαζομένους.

 

Εκπομπές CO2

Συμμετέχουμε  ενεργά και ελέγχουμε τις εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα, που παράγονται από τη λειτουργία μας, από την προμήθεια της πρώτης ύλης μέχρι ακόμα και τη βελτιστοποίηση των δρομολογίων των φορτηγών για να υπάρχει μείωση των διανυθέντων χιλιομέτρων, άρα και μείωση των εκπομπών. Την ίδια στιγμή, μέσω της χρήσης Ανοξείδωτων δεξαμενών για την αποθήκευση ελαιολάδου, δυνατότητα διακίνησης 1000 tn ελαιολάδου, ενώ αυτό που μεταφέρεται τοποθετείτε σε ανοξείδωτα δοχεία 50lt,επιλέγονται και χρησιμοποιούνται υλικά συσκευασίας φιλικά προς το περιβάλλον - ανακυκλώσιμα . 

Υποστήριξη τοπικών κοινωνιών

Υποστήριξη τοπικών κοινωνιών: χορηγίες σε εκδηλώσεις που παράγουν τον πολιτισμό την τέχνη και τον αθλητισμό. Ενίσχυσε τον θετικό της αντίκτυπο στην κοινωνία, με την καλλιέργεια υπεύθυνων πρακτικών παραγωγής και κατανάλωσης ελαιολάδου.

Τοπικές πρώτες ύλες

Τοπικές πρώτες ύλες : Προωθούμε και συμβάλουμε στην ανάπτυξη συνεργασιών (Ομάδα Παραγωγών) σε ένα δίκτυο 1000 καλλιεργητών στη δυτική Αχαΐα, θα διοργανώσουμε σεμινάρια εκπαίδευσης των αγροτών καθώς ένταξης τους στη βιολογική καλλιέργεια και πιστοποίησης από αρμόδιους φορείς. Διαθέτουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις επεξεργασίας βιολογικού ελαιοκάρπου καθώς και της εμπορίας. (ΑΧΑΙΩΝ ΕΛΑΙΑΣ ΓΑΙΑ Α.Ε. - OIVOTAS P.S.). 

Υγεία και ασφάλεια στην εργασία

Υγεία και ασφάλεια στην εργασία : Βάζουμε Πρώτα την Ασφάλεια  για όλες μας τις δραστηριότητες. Στόχος μας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Παράγουμε αξία μέσα από καταβολή φόρων και θέσεων εργασίας. 

Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας

Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας : Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ στο στέγαστρο της εγκατάστασης  (ΑΧΑΙΩΝ ΕΛΑΙΑΣ ΓΑΙΑ Α.Ε.) 50 kw για την διασφάλιση της πλήρους λειτουργίας αυτής. Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ 100 KW τύπου TRACKER από την οικογένεια Αποστολόπουλου - OIVOTAS P.S διασφαλίζοντας την ενέργεια στην ευρύτερη περιοχή αλλα και για τη χρήση της στην καλιέργεια των 2000 ελαιώδεντρων που διαθέτει σε έκταση 200 στρεμμάτων. 

Στοχεία Επικοινωνίας

Περιοχή

Πάτρα Ελλάδα

Τηλέφωνο

+ 30 698 188 5418

Email

info@oevotas.com

Επικοινωνία