Extra Premium Olive Oil

Από την αγριελιά της Ολυμπίας που ήταν στεφανωμένο το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία, που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Φειδίας - ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Η ελιά για τους αρχαίους Έλληνες ήταν σύμβολο του Ολυμπιακού ιδεώδους, της Ειρήνης, της Σοφίας και της Νίκης. Πολλοί ήταν οι αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι που μελετούσαν και εκτιμούσαν τις ιδιότητες του ελαιολάδου.
  • Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής, περιγράφει το ελαιόλαδο σαν το τέλειο θεραπευτικό και το ονομάζει Ομφάκινον.
  • Ο Αριστοτέλης μελέτησε το ελαιόδεντρο και ανήγαγε την καλλιέργεια του σε επιστήμη.
  • Ο Σόλων (639-559 B.C.) πρώτος νομοθέτησε την προστασία των ελαιοδέντρων,  καθορίζοντας την απόσταση φύτευσης στα εννέα πόδια μεταξύ τους.
  • Ο Όμηρος το παρομοίασε με υγρό χρυσό
  • Προς την εν υγεία χρήσιν άριστον (Διοσκουρίδης ο Πεδάνιος).
Στην νεότερη Ελλάδα είναι καθήκον και χρέος μας, να αναγνωρίζουμε την αξία του, να υπερασπιζόμαστε την κληρονομιά και να συνεχίζουμε το έργο μας, για να επωφεληθούμε ολοένα και περισσότερο από αυτό το υπερπολύτιμο Αγαθό, το ελαιόλαδο!

OEVOTAS ELIXIR CERAMIC

Image
Ελιξίριο ελαιολάδου ποικιλίας κορωνιάς. Αγουρέλαιο juice(1-10 Νοεμβρίου) προσδίδοντας μία έντονη φρουτώδη, πικρή και πικάντικη νότα. Με επίγευση φύλλων ευκαλύπτου, φρέσκων βοτάνων, άρωμα κανέλας και φύλλων ελιάς.
Πλούσιο σε πολυφαινόλες 261mg/Kgr. Διατίθεται σε κεραμικό δοχείο των 300 ml εμπνευσμένο από την αρχαία Λήκυθο,με απεικόνιση χρυσού λογότυπου 24 καρατίων σε πολυτελή Χάρτινη ή Ξύλινη συσκευασία limited edition 5000
Image

OEVOTAS GOLD ELIXIR CERAMIC

Image
Χρυσό ελιξίριο ελαιολάδου πολυποικιλιακό, κορωνιά - πατρινιάΑγουρέλαιο juice (1-10 Νοεμβρίου) προσδίδοντας μία έντονη φρουτώδη, πικρή και πικάντικη νότα. Με επίγευση φύλλων ευκαλύπτου, φρέσκων βοτάνων, πράσινου μήλου, μπανάνας και άρωμα κανέλας  .
Πλούσιο σε πολυφαινόλες 360 mg/Kgr. Διατίθεται σε κεραμικό δοχείο των 300 ml εμπνευσμένο από την αρχαία Λήκυθο, με απεικόνιση χρυσού λογότυπου 24 καρατίων σε πολυτελή Χάρτινη ή Ξύλινη συσκευασία limited edition 5000.
Image

OEVOTAS PREMIUM ELIXIR

Image
Premium ελιξίριο ελαιολάδου ποικιλίας κορωνιά. Αγουρέλαιο juice(1-10 Νοεμβρίου) προσδίδοντας μία έντονη φρουτώδη, πικρή και πικάντικη νότα. Με επίγευση πράσινου μήλου, αμυγδάλου, φρέσκων βοτάνων και φύλλων ελιάς.
Πλούσιο σε πολυφαινόλες 310mg/Kgr. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη των 500 ml με συσκευασία πολυτελείας.
Image

OEVOTAS GOLD ELIXIR

Image
Χρυσό ελιξίριο ελαιολάδου πολυποικιλιακό κορωνιάς-πατρινιάς απο αιωνόβιες ελιές έως 400 ετών, με έντονη φρουτώδη, πικρή και πικάντικη νότα.
Με επίγευση φύλλων ευκαλύπτου, ξερά βότανα και φύλλων ελιάς. Πλούσιο σε πολυφαινόλες 294 mg/kgr. Διατίθεται σε γυάλινη  φιάλη 500ml με συσκευασία πολυτελείας καθώς 1Lit/500ml CAN 
Image

OEVOTAS GREEK ELIXIR

Image
Greek ελιξίριο ελαιολάδου πολυποικιλιακό, κορωνιά - πατρινιά. Αγουρέλαιο juice(1-10 Νοεμβρίου) προσδίδοντας μία έντονη φρουτώδη, πικρή και πικάντικη νότα. Με επίγευση  φύλλων ευκαλύπτου, ξερά βότανα και φύλλων ελιάς.
Πλούσιο σε πολυφαινόλες 294mg/Kgr. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη των 500 ml με συσκευασία πολυτελείας.
Image

Τα Προϊόντα μας

OEVOTAS ELIXIR CERAMIC

OEVOTAS GOLD ELIXIR CERAMIC

OEVOTAS GOLD ELIXIR

OEVOTAS PREMIUM ELIXIR

OEVOTAS GREEK ELIXIR

Αχαιών Ελαίας Γαία - Όραμα

Οι εγκαταστάσεις μας ( μέτοχος  ελαιοτριβείου) βρίσκονται στη  δυτική Πελοπόννησο στο Ροΐλο Αχαΐας TK 25200. Η υπερσύχρονη μονάδα επεξεργασίας ελαιοκάρπου  λειτούργει μόλις τρία χρόνια .

Διαχειρίζεται την παράγωγη 1000 παραγώγων που μας εμπιστεύονται το προϊόν τους .

Φιλοξένει τα πιο υπερσύχρονα μηχανήματα στον κόσμο ( κλειστού κυκλώματος ) του οίκου GEA  WESΤFALIA SEPARATOR.

Ζωντανά  η επεξεργασία του  GOLD ELIXIR σε 27°c για την OEVOTAS p.c.

Το όραμά μας

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ: Ακολουθούμε τις στρατηγικές μας προτεραιότητες για να πραγματοποιήσουμε τους οικονομικούς μας στόχους.
  2. ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ: Εφαρμόζουμε τις αξίες μας για να φτάσουμε στην κορυφή και να παραμείνουμε σε αυτή.
  3. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ Η ΒΙΩΣIΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Για ένα "Πράσινο" μέλλον.

Η Ιστορία μας

Image
Ο Όμηρος παρομοίασε το ελαιόλαδο με "υγρό χρυσό".
Ο πατέρας μας, μας έμαθε ότι είναι το πολυτιμότερο αγαθό, να το αγαπάμε να το σεβόμαστε να το φροντίζουμε να το καλλιεργούμε, στη δική του γή, τώρα στη δική μας και αύριο στη δική τους.
Μας έμαθε τις αξίες της ζωής, τα ιδανικά , την θρησκεία, τον πολιτισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη.
O OIVOTAS P.C. είναι μια ελληνική εταιρεία που υδρύθηκε απά τον Νικόλαο Αποστολόπουλο , μέτοχο και της εταιρίας ΑΧΑΙΩΝ ΕΛΑΙΑΣ ΓΑΙΑ ( Ελαιοτριβείο ).
Όπως ο Αριστοτέλης μελέτησε το ελαιόδεντρο και ανήγαγε την καλλιέργεια του σε επιστήμη έτσι και εγώ παθιασμένος με το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, που παράγεται στην αρχαία περιοχή της Αχαΐας εμπνεύστηκα και δημιούργησα ένα αυθεντικό ελληνικό προϊόν το ελαιόλαδό ΟEVOTAS.
Τα ελαιόλαδα OEVOTAS είναι ποικιλίας κορονιάς 100%, ενώ ο συνδιασμός ποικιλίας πατρινιάς και κορονιάς είναι Βιολογικής καλλιέργειας.
Το λάδι παράγεται από δύο διαφορετικές ποικιλίες ελιών που καλλιεργούνται αποκλειστικά στη Δυτική περιοχή της Πελοποννησιακής Χερσονήσου.

Εμείς δημιουργήσαμε το μύθο που έγινε πραγματικότητα!

Κότινος : το στεφάνι αγριελιάς με το οποίο στεφάνωναν το νικητή στους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας και σήμερα, παγκόσμιο σύμβολο Ειρήνης και ελευθερίας.
Αρχαϊκό φόντο, προς τιμή του πρώτου Αχαιού Ολυμπιονίκη (OEVOTAS FROM DYMH).
Δρομέας 756 B.C. : Νικητής στην έκτη Ολυμπιάδα στον αγώνα δρόμου, στην Ολυμπία.
Το άγαλμά του κοσμούσε την πατρίδα μας και για να τον τιμήσουν το 456 B.C. έφτιαξαν άγαλμα και στην Άλτι της Ολυμπίας.
Τιμώντας τον, οι Αχαϊοί αθλητές πρώτα θυσίαζαν στο βωμό του και, αν νικούσαν, τον στεφάνωναν, με τον κότινο που κέρδιζαν (Παυσανίας Αχαϊκά).

Image
Image

Ενώσαμε την Αρχαία Ελλάδα με την Νεότερη Ελλάδα.

Στο σώμα αυτής της αττικής ληκύθου απεικονίζονται γυμνοί δρομείς μεταξύ δύο κιόνων που υποδηλώνουν τον αγωνιστικό χώρο ή το Γυμνάσιο. Στον ώμο, μία Σειρήνα πλαισιώνεται από δύο ανδρικές, γενειοφόρες και ιματιοφόρες μορφές - πιθανότατα τους κριτές των αθλητών.

Οι αγώνες δρόμου διακρίνονταν σε δρόμους ταχύτητας ( στάδιος, δίαυλος, οπλίτης ) και αντοχής (δόλιχος). Το αγώνισμα του σταδίου δρόμου ήταν το μοναδικό που διεξήγοντο κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι και την 13η Ολυμπιάδα (728 π.Χ.), ενώ, λόγω της σπουδαιότητάς του, κάθε Ολυμπιάδα λάμβανε το όνομα του εκάστοτε νικητή. OEVOTAS 756 π.χ. 

Στοχεία Επικοινωνίας

Περιοχή

Πάτρα Ελλάδα

Τηλέφωνο

+ 30 698 188 5418

Email

info@oevotas.com

Επικοινωνία

Image